úterý 23. července 2013

Návrat z LT v pátek 26. 7.

V pátek budeme odjíždět z Templštýnu v 10:00 hodin nebo krátce po desáté, jak se podaří naložit. Cestu tam autobus zvládnul za hodinu a čtvrt, tj. v Mikulově bychom měli být mezi 11:00 a 11:30 hodin - opět u Lidlu. Děti dostanou do příručních zavazadel obálky s kartičkami pojišťovny, lékařskými posudky a kdo jste potřebovali a napsali jste si hospodáři, také potzvrzeními o zaplacení.

V Pohořelicích budeme zastavovat opět na parkovišti u COOPu, počítejte přibližně v 10:45-11:00 hodin.

Brněnské rodiče, kteří pro děti pojedou na tábor, prosíme, aby dorazili na 9. hodinu - děti stihnou posnídat, uklidit a projedete pryč dřív, než zacpe průjezd náš bus ;-)

Ještě jednou informujeme, že zprávy na telefon 7 DNÍ přicházejí, občas ale se zpožděním. Na každou zprávu s dotazem apod. reaguje Jiřka nejdřív, jak je to možné. Volání z důvodu velmi špatného signálu opravdu nejde - zkoušeli jsme to, neslyšíme se s druhou stranou a padá to. Děkujeme za pochopení.

Do návratu už se na internet nedostaneme, poslední zápisky přibudou po víkendu. Fotky zpracujeme a nahrajeme na rajče / videa na youtube do týdne od návratu. Bude zde avizo. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za příspěvek!