pondělí 23. července 2012

Komunikace tábora s rodiči

Stejně jako v předchozích letech budeme pravidelně informovat psaním táborového blogu (pokusíme se o maximálně jednodenní zpoždění) a když čas a připojení k internetu dovolí, také hned z tábora publikovat fotky a videa J

Ke konzultaci rodičů s vedením tábora nebo volání dětem, které nemají mobilní telefon, slouží tel. číslo 721 856 920, zapnuté denně v době poledního klidu od cca 12:30 po obědě do 14:00, kdy končí polední klid (v jinou dobu se věnujeme dětem). Výjimečně nemusíme být k zastižení my nebo Vaše dítě v den celodenního výletu.

Prosíme rodiče, aby omezili návštěvy dětí na táboře pouze na nejnutnější případy (nejlépe po domluvě s hlavní vedoucí) a nenarušovali svými příjezdy průběh akce. Děti mají zajištěný plný pitný i stravovací režim, mohou si kupovat pití i sladkosti v kiosku a pokud jsou s čímkoliv nespokojené, mohou se obrátit na své vedoucí či zdravotníka, kteří se budou problém zabývat, případně informovat rodiče. Také v případě stesku, úrazu či jiných problémů vždy hlavní vedoucí kontaktuje rodiče.
Každá návštěva se musí z hygienických důvodů ohlásit a podepsat „Prohlášení o bezinfekčnosti“.

Ze stejného důvodu – narušování průběhu akce – mají děti zakázáno používat a nosit mobilní telefony v době programu a nočního klidu (22:00 až 7:00). Osobní volno mají děti denně po obědě (12:30-14:00) a po večeři (cca 18:30-19:30), pokud nejsme na celodenním výletu. Prosíme přizpůsobte své telefonování s dětmi těmto hodinám.  

Děkujeme!
Jiřka Falková + LT tým

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za příspěvek!