středa 17. července 2013

Nejde to :-(

Ahojte všichni doma!

Mamka Skrášková se ptala "furt nic?" a odpověď je, že bohužel NAFURT NIC. V minulých letech jsme se signálem docela rozmazlili a teď jsme bez něj jak bez ruky. Občas někdo zvládá i volat, ale hovory padají, případně se číslo začne vytáčet a pak najednou telefon ohluchne. S netem je to na tábořišti podobné. Chvíli tři čárky na jednom místě, za chvilku jedna nebo nic.

I napsání a odeslání jedné SMS zprávy trvá cca 15-20 minut, odeslat MMSku je na půl hodiny, než se vůbec někde najde a udrží dostatečně silný signál. Internet máme přes Vodafone "zub"... Takže nějaké zápisky dneska (Jiřka na noc v "civilizaci" - v Brně), možná část ještě zítra z Oslavan - celodenní výlet, ale slíbit napevno nemůžeme.

Zatím jsme všichni zdraví, v pohodě, když by něco, určitě bychom psali zprávu anebo vyjeli na signál (cca 7 km od tábora směr Ivančice). Stejně tak z Vaší strany SMSky přicházejí (se zpožděním), a snažíme se na ně reagovat hned, jak je zjistíme.

Zítra (ČT 18.7.) budou děti celý den na signálu - velcí výlet Mohelno (koupání, město), malí Permonium Oslavany. Proč takto a že je to fér se dozvíte později - pro velké je totiž na SO ještě připraveno překvapení, které ale není možné pro malé... Každopádně zítra by se Vám měli ozvat, mobily mají nabité ;-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za příspěvek!