čtvrtek 20. července 2017

K příjezdu

Maminky a tatínci!

Zítra nás tam máte! Vzhledem k mnoha objížďkám na Vysočině a zastávce v Brně na vylodění několika kamarádů (děti dle dohody s hlavním vedoucím) nás očekávejte u LIDLu v Miku v pátek 21. 7. kolem 12. hodiny.

Ráno se v táboře jen nasnídáme, sbalíme, uklidíme chatky, nafasujeme Kinedril, kdo potřebuje, a pak vyrážíme za vámi! Každý budeme mít v příručním batůžku od vedoucích obálku s potvrzením od lékaře (platí rok od vystavení, lze použít i na lyžák, školu v přírodě...), kartičku pojištěnce a mnoho z nás taky kartu se záznamem, kde a kdy jsme měli během tábora zapité klíště. Vedoucí doporučují raději pár týdnů uschovat.

Nedivte se, jestli se jen nakrmíme a zbytek víkendu prospíme, prý se to dětem z tohoto tábora stává :-D Tady jsme pořád běhali, hráli hry v lese a na hřišti, plnili úkoly, ráchali se v řece a vůbec byli stále v pohybu... :-) Raději si nás taky ještě pořádně prohlédněte od klíšťat...

P. S. Jiřka vzkazuje, že zápisky z posledních dvou dnů dá na blog dnes pozdě večer nebo zítra brzo ráno. Fotky a videa vedoucí zpracují během pár týdnů po návratu, avizo bude i na facebooku - jméno Spolek Sedmdni. Napište, rádi si vás přidáme!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za příspěvek!