čtvrtek 24. července 2014

Informace k příjezdu



Zdravíme příbuzné námořníků!

Slavnostní příjezd členů posádek, kteří přežili všechny nástrahy moře i tropických ostrovů, se uskuteční v pátek 3. ledna L. P. 1800 (25. července) kolem 11.15-11.30 a.m. k LIDLu v Mikulově. (Pohořelice mezi 11.00 až 11.15 a.m. u COOPu, vyzvednutí ostatních přímo v tábořišti v 9.00 a.m.).

Každý námořník poveze ve své batožině nejen odměnu za věrné služby v námořnictvu, ale také obálku s velmi důležitými dokumenty, které musí předat pověřeným osobám (kartička pojišťovny, lékařský posudek – platí rok, můžete ho použít na další tábor nebo školu v přírodě!). Je to jejich poslední úkol! :-)

Zaznamenané nálezy, ke kterým se během plavby nikdo nepřihlásil, ale prokazatelně byly vytěženy na území, kde operovaly naše posádky, budou po návratu nafoceny a zde vystaveny. Zájemci se mohou hlásit od 28. 7. na telefonu 721 856 920 nebo e-mailu predseda@7dni-mikulov.cz . Za obsah zavazadel z plavby přivezených nijak neručíme, námořníci se naučili mnoha dovednostem, mimo jiné i pašování :-) Reklamace záměn však přijímáme na výše uvedených kontaktech (pokud něco není Vaše anebo naopak po něčem pátráte), pokusíme se věc vyřešit s rodiči ostatních spolubydlících z kajut!

Fotky a videa vrchní velení zpracuje do cca týdne od návratu a umístí do následujících galerií:

Děkujeme za Vaši přízeň a materiální i psychickou podporu v nelehké službě! :-)

Na ostrově Vanua Levu L. P. 1799
Admirál flotily Jiřka v. r.

2 komentáře:

  1. Děkuji všem vedoucím, instruktorům i zdravotníkovi, že jste se nám vzorně starali o děti, měli s nimi trpělivost a že dále vytrváváte v organizování táborů.
    Gábina Hudcová

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za příspěvek!