neděle 20. července 2014

Život na ostrově 2 (neděle)



Ulovená prasata se nám ztratila! Nemáme zásoby! Obviňování, krádeže vlajek… Tak vedoucí ráno uvedli „klasickou bojovku“ – vlajkovku v lese. Ze začátku tábora se jí vždy vyhýbáme, ačkoliv táborníci „otravují“ denně, že ji chtějí hrát. Lítačka v lese, hlava nehlava, totiž často končí zásahem zdravotníka u nejméně jednoho zvrtnutého kotníku. Můžeme se pochlubit, že letos vydržely kotníky všechny, a i Oliver, který byl předevčírem na návštěvě ivančické nemocnice právě s nataženým kotníkem, už dávno čile běhá a hraje ;-) S obvazem chodí jen kadetka Áďa, kterou tahle smůla provází skoro na každém táboře už od dob, kdy s námi jezdila jako dítě. Naštěstí nic vážného!

Pokračuje neuvěřitelné vedro. Chodíme hromadně pít po dvou hodinách, bereme si s sebou na hry láhve s pitím, vedoucí nás pořád honí pro pokrývky hlavy. Neplatí výmluvy, slunce je nemilosrdné, vedoucí taky! S nevolností zatím lehly ze začátku tábora na necelý den jen Barča s Klárkou a všichni chceme, aby tento výčet byl konečný!

Chladit se chodíme denně do bazénů a je to skvělé! Vedoucí mají i čtyři matrace a občas se o ně můžeme prát (dokud si nezačneme skákat po hlavách). Nejvíc všechny ale baví brouzdaliště! Protože ale nejsme jediný tábor v areálu, musíme se střídat a pouštět i ostatní. Takže mezi koupáním a večeří ještě stíháme hry. Dnes to byly Dveře ostrovních chrámů, které jsme objevili v džungli. Snažili jsme se usilovně dostat dovnitř, abychom objevili kousky tajemné mapy. Vypadá to, že se snad na tomhle ostrově skrývá poklad! Zítra se zkusíme dostat mezi domorodce tím, že si vyrobíme masky jako mají oni…

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za příspěvek!