neděle 19. července 2015

Deník nočních hlídek

Noční hlídky jsou u nás na táboře spíše pro zájemce, kteří chtějí zažít noční dobrodružství, pobýt si pod hvězdami a třeba si popovídat s kamarádem. Zájemců není mnoho, většina dává přednost spaní :-) Přinášíme exkluzivní zážitky dvou strážních dvojic, které prožily neobvyklé příhody.  

18. 7.  
Byla to normální noc, když v tom nás vzbudil terorista z chatky 39. Dal nám na výběr, jestli hlídat dnešní noc, nebo pošle ruskou armádu. Tak jsme hlídali celou noc, když v tom jsme slyšeli divné skřeky v chatce 39. Když náhle proletěl motýl s hnědou hřívou a hledal signál. Kolem 23.30 jsme s Jirkou odhadovali podle rosy počasí na příští den. Je 23.45 a podle nás se nic speciálního už nestane. Okolo půlnoci k nám přichází posel a hlásí, že mise byla dokončena.  
Dany a Adam Sk. (Olympie)  

19. 7.  
Hlídka nám začala a Adam Sl. s Davidem Sv. dělali něco před chatkou. Šli jsme se tam podívat a ještě než jsme tam došli, tak nás rozrazili se slovy: „Uhni nebo se po…“ Mysleli jsme si, že to byla jediná akce za tuto hlídku, ale pak nás překvapili Borisovci, kteří šli asi ze stezky odvahy. Šli celkem namachrovaně na to, že v lese pištěli ostošest. Pak šlo už jen pár vedoucích (asi ze štábu). Hofik nám šel oznámit, že nám končí směna, tak jsme to s Honzou zabalili a šli spát.  
Kuba Sk. a Jan Sk. (Athény)   

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za příspěvek!